Lansarea campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE! 2013

Lansarea campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE! 2013

Ajunsă la a V-a ediţie, campania Editurii Herald TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE! îşi propune să transforme lunile de vară într-o perioadă activă pentru piaţa de carte.  În perioada 1 august – 1 noiembrie, Editura Herald  încurajează publicul larg să vină în librărie, răsplătește profesionalismul librarilor şi facilitează accesul tuturor la cultura scrisă, motivând prin concursuri, premii şi reduceri atractive, o conectare cât mai strânsă între cititor, librar şi librărie.

Focus pe Carte! este sloganul ediţiei 2013 a campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE!,  iniţiată de Editura Herald în 2009 şi dezvoltată, an de an, în parteneriat cu peste 90 de librării din toată ţara. Anul acesta, în obiectiv sunt cărţile care ne inspiră să creăm expoziţii personale de amintiri.

Campania invită cititorii să intre în librărie, să consulte pliantul editurii şi să descopere cele mai noi titluri. Publicul beneficiază şi de 40 de titluri marcate cu o reducere de 20%, însă, cumpărând orice carte de la Editura Herald cititorii participă la tombola din acest an care le poate aduce premii constând în aparate foto, rucsacuri foto, cursuri de fotografie destinate atât aparatelor DSLR, cât şi mirrorless, oferite de F64, ateliere culturale marca Fundaţia Calea Victoriei, vouchere cadou şi premii de fidelitate constând în pachete de cărţi Herald.

Mai mult, cei mai creativi dintre cititori sunt invitaţi să se înscrie în CONCURSUL de fotografie cu tema Focus pe Carte!. Trimiţând cel puţin o fotografie care să aibă ca subiect cartea sau lectura, cititorii au şansa să câştige multe alte premii constând în aparate foto performante, cursuri individuale, ateliere culturale, cărţi Herald şi includerea celor mai bune imagini din concurs în expoziţia itinerantă care va fi găzduită de librării partenere din toată ţara. Fotografiile din concurs vor fi jurizate de Mircea Struţeanu, Radu Spiridon, Costin Boerescu, Alexandru Anghel, Bogdan Cosmin, Gelu Coltan.

Descoperiţi librăriile partenere aici!

Back to top