Marele Premiu al tombolei aniversare elefant.ro ajunge la Iași

Marele Premiu al tombolei aniversare elefant.ro ajunge la Iași

Simona Alina Huțanu din Iași este câștigătoarea Marelui Premiu al Tombolei Aniversare Elefant.ro.

Campania aniversară elefant.ro a început în luna mai 2011. Primul premiu dorit de mulți dintre clienții noștri a fost un iPad2, gadgetul care a revoluționat lumea tehnologiei. Cel de-al doilea premiu, o vacanță de familie oferită de Happy Tour, a fost acordat în 17 iunie, la prima noastră aniversare. Acum, după patru luni de campanie și peste 25.000 de taloane adunate în urna elefant.ro, am ajuns la cel mai important moment: extragerea câștigătorului unei mașini Chevrolet Spark, oferită cu sprijinul partenerului nostru Di-Bas.

La aflarea veștii că a câștigat un Chevrolet Spark, Simona Alina Huțanu s-a arătat destul de sceptică, inițial a crezut că este o glumă. ”Îmi doream să îmi cumpăr o mașină, iată că ea a venit mai devreme decât am sperat”, a spus câștigătoarea Marelui Premiu al Tombolei Aniversare Elefant.ro.

Librăria www.elefant.ro s-a impus pe piața distribuției online de carte prin oferta vastă (peste 47.000 de produse în ofertă), livrarea în 24 de ore în orice colț al țării, prin promoții și campanii inovatoare (Cărți cu autograf, catalogul Clubul de lectură, Campania de Încurajare a Lecturii în Rândul Copiilor și Tinerilor Lectura e Cool(tură)!, Happy Hours – 50%, Ocolul Pământului în 25.000 de titluri, Back to School ș.a.) și o relație cât mai strânsă cu iubitorii de carte, muzică și film, dar și cu furnizorii săi.

Back to top