Marele Premiu elefant.ro vă așteaptă în Centrul Vechi!

Marele Premiu elefant.ro vă așteaptă în Centrul Vechi!

Dacă treceți prin Centrul Vechi până în 20 septembrie și faceți o scurtă oprire lângă mașina noastră norocoasă, ați putea începe toamna cu un accesoriu nou.

Nu vorbim de modă, ci de tombola elefant.ro, cu premii fantastice!  În joc a rămas doar ultimul premiu, cel mai valoros: o mașină Chevrolet Spark! Verde, haioasă, cu un design  modern și un interior generos, mașina pe care o dăruim e perfectă pentru jungla urbană sau pentru escapade de week-end.

Prin urmare, merită să vă încercați norocul: completați taloanele de tombolă, le introduceți în urnă și aveți grijă ca pe 20 septembrie să nu vorbiți prea mult la telefon….s-ar putea să vă sune vreun coleg care să vă întrebe dacă aveți un loc gol în garaj, pentru noua locatară.

Așadar, în promenada prin centrul istoric faceți un popas pe Lipscani colț cu Eugen Carada și completați un talon. Durează un minut și vă poate schimba viața!

Campania elefant.ro a început în luna mai 2011. Primul premiu dorit de mulți dintre clienții noștri deja a fost acordat: un iPad2, gadgetul care a revoluționat lumea tehnologiei. Cel de-al doilea premiu, o vacanță de familie oferită de partenerul nostru Happy Tour, a fost acordat în 17 iunie, data la care am aniversat primul an de activitate.

Back to top