Minecraft: crezi că vei supraviețui?

Minecraft: crezi că vei supraviețui?

Ești într-o lume plină de primejdii: creeperi, lavă, zombi, schelete, păianjeni. Toate te atacă pe neașteptate, iar pe unele le poți învinge cu greu. Dar la apusul soarelui, dacă încă mai ai târnăcopul sau vreo altă unealtă ori armă la tine, înseamnă că ai supraviețuit.

image2Setul Minecraft Essential Handbook te ajută cum să supraviețuiești în lumea în care ai la dispoziție doar câteva minute ca să găsești resurse și hrană. Era un serial Tv cu oameni în junglă…cam la fel e și Minecraft, doar că mult mai inteligent.

Experții Minecraft, de la dezvoltatorul Jeb și Notch – inventatorul jocului și până la jucători precum Paul Soares și CaptainSparklez îți dau sfaturi prețioase ca să te aventurezi pentru mai mult de câteva minute în această aventură grozavă. Poți juca fie pe Creative – unde ai toate resursele și nu ești atacat de monștri, sau pe Survival – unde vei fi înconjurat de diverse creaturi și trebuie să îți construiești o casă ca să te adăpostești.

Nu e o carte pentru toți copiii, ci doar pentru cei pasionați de Minecraft. Pentru mine e un joc din care am învățat că e bine să te bazezi în primul rând pe tine în tot ce faci. Ah, era să uit: cărțile sunt în engleză, adică dublu avantaj: exersezi citind despre Minecraft.

Back to top