Noutățile editurii Trei la Bookfest 2012

Noutățile editurii Trei la Bookfest 2012

Editura Trei aduce la această ediție Bookfest titlul care a spart toate topurile de vânzări la nivel mondial: Cele 50 de vicii ale domnului Grey, un roman de dragoste în cheie erotică. Nu e pentru pudibonzi și nici pentru cei care consideră că a vorbi despre sex e o blasfemie!

Neașteptat pentru mulți, editura Trei debutează cu o colecție de SF și Fantasy, botezată Epsilon. Primele două cărți din această vară: antologia Nebula 2011 și romanul canadianului Robert Charles Wilson, Cronoliții, o poveste despre niște gigantice statui ițite peste noapte pe tot Pământul ca să profețească… hm, o să vedeți ce…

Să trecem la Fizica viitorului. Pe ludicul fizician Michio Kaku îl știți probabil din Fizica imposibilului. În noua traducere faceți cunoștință, pe calea interviurilor, cu zeci de savanți în energie, inteligență artificială sau medicină care ”inventează” viitorul în laboratoarele lor.

Iată și un sfat: Trăiește senzațional! află din volumul omonim care sunt hainele, slujba și partenerul care ți se potrivesc cel mai bine, plecând de la profilul tău senzorial. Ghidul în călătoria de autodescoperire va fi specialista în neuroștiințe și psihologie educațională Winnie Dunn.

Floarea vârstei este un alt fel de vorbi despre viața la 60 de ani – Jane Fonda își spune povestea maturizării, asezonând grăunțele de înțelepciune și anecdotele biografe cu exerciții fizice, dietetice și de meditație.

Nevroză balcanică: de ce ne înjurăm în trafic?, de ce murim de ciudă pe capra vecinului?, avem nevoie oare de un Minister la Stimei de Sine? Aflați răspunsurile din colecția de microeseuri psihanalitice ale profesorului Vasile Dem. Zamfirescu.

Pe toată durata târgului editura Trei oferă o reducere de 30%, atât la stand, cât și pentru comenzile plasate online.

Back to top