Noutățile grupului All la Bookfest 2012

Noutățile grupului All la Bookfest 2012

O nouă serie pentru copii având drept personaje principale celebrii animatori radio Itsy și Bitsy, trei apariții remarcabile în seria Strada Ficțiunii – Nono, Cevengur și al doilea volum din Nepovestitele trăiri ale templierilor români, o carte semnată de celebrul actor Horațiu Mălăele – Rătăciri, dar și Istoria lumii. Din preistorie până astăzi de Imanuel Geiss sunt printre noutățile editoriale aduse de All la Bookfest 2012.

După sutele de admiratori ai lui Mălăele, standul All s-a umplut din nou, de data aceasta de cititorii dornici să cumpere un exemplar din Nono, de Renata Carageani.

Despre ce e vorba în Nono? Aventură, umor şi judecăţi de valoare. Cum arată oamenii, văzuţi din perspectiva amuzantă a unor personaje care nu le ajung nici până la genunchi. O societate bizară formată dintr-un ursuleţ de pluş fugit de acasă, maidanezi conduşi de un câine-colonel şi pisici aristocrate ajunse pe drumuri analizează şi trage concluzii inedite despre lumea oamenilor.

În cel de-al doilea volum al romanului Nepovestitele trăiri ale templierilor români, Berilă, Pişta Massy şi Kremvurşt von Schlitz îşi continuă aventurile, de această dată în afara Europei. De la porţile Constantinopolelui şi până în Egipt, cei trei nu ocolesc nici de această dată întâlnirile cu personaje legendare şi memorabile. Istoria templierilor români merge mai departe, cu spectacolul şi surprizele de rigoare. Iar Adrian Voicu ne explică geneza romanului:

Back to top