Patru noi titluri în colecția de autor Amoz Oz de la Humanitas Fiction

Patru noi titluri în colecția de autor Amoz Oz de la Humanitas Fiction

În seria de autor Amos Oz vor fi publicate în curând romanele Dealul Sfatului Nelegiuit, Pantera din subterană (ambele în traducerea lui Any Shilon), Soțul meu, Michael, precum și cartea pentru copii Soumchi (ultimele două în traducerea Ioanei Petridean).

Amos Oz, care se va afla la București în perioada 27 – 29 februarie, interval în care va susține o conferință de presă, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din București, va intra în dialog cu Gabriel Liiceanu, în seria de evenimente de la Ateneul Român și va participa la lansarea colecției sale de autor. Biletele pentru conferința Amos Oz în dialog cu Gabriel Liiceanu vor fi puse în vânzare marți, 21 februarie.

Colecția de autor Amos Oz de la Humanitas Fiction include volumele Odihnă desăvârșită, Cutia neagră, Cum să lecuiești un fanatic, Rime despre viață și moarte, Poveste despre dragoste și întuneric și Scene de viață campestră. Colecția a fost inaugurată de Denisa Comănescu, directorul editorial al Editurii Humanitas Fiction, în mai 2011, cu publicarea romanului Rime despre viață și moarte (apărut inițial în 2009, în colecția Raftul Denisei), urmat de volumele Scene de viață campestră (Humanitas Fiction, 2011), Poveste despre dragoste și întuneric (Humanitas Fiction, 2008, 2009, 2011), Cum să lecuiești un fanatic (Humanitas, 2007; Humanitas Fiction, 2011), Odihnă desăvârșită (Humanitas Fiction, 2011) și Cutia neagră (Humanitas Fiction, 2012). De același autor au mai apărut: Să nu pronunți: noapte (Humanitas Fiction, 2010) și Deodată în adâncul pădurii (Humanitas, 2010).

La editura Polirom au apărut în ultimul deceniu titlurile Să cunoști o femeie (2004, 2011), Fima (2008) și Soțul meu, Michael (2005).

Back to top