Titluri noi de la Curtea Veche

Titluri noi de la Curtea Veche

La început de an, Curtea Veche Publishing face topul celor mai vândute cărți ale anului 2012 și dezvăluie câteva dintre titlurile pe care le pregăteşte în perioada următoare. În topul celor mai vândute cărți din 2012 se află volumul Sănătatea are gust semnat de medicul nutriţionist Mihaela Bilic. Pe locul doi se află o carte de bucate – Jamie, ministrul hranei sănătoase de Jamie Oliver, autorul cel mai bine vândut în Marea Britanie în perioada sărbătorilor. Pe locul trei în ordinea preferinţelor cititorilor se află Maşinile Regelui de ASR Principele Radu al României, o carte-album lansată în 2012 în colecţia Casa Regală.

Titluri în pregătire pentru 2013

Pentru această primăvară, Curtea Veche Publishing pregăteşte un nou volum din colecția dedicată Casei Regale.  Ana. Portretul Reginei de ASR Principele Radu al României va fi un album biografic al Majestății Sale Regina Ana a României. În preajma concertului din Bucureşti al marelui tenor Andrea Bocelli, ce va avea loc pe 25 mai la Romexpo, editura va publica pentru fanii artistului autobiografia acestuia, Muzica tăcerii.

Cu ocazia celei de-a opta ediții a Salonului Internațional de Carte Bookfest, unde ţări-invitate vor fi Germania, Austria şi Elveţia, Curtea Veche Publishing va publica titlurile a doi autori germani valoroşi, ambii recompensaţi în ultimii ani cu Premiul German al Cărţii: volumul Turnul de Uwe Tellkamp și volumul În vremea luminii descrescânde de Eugen Ruge. O altă noutate la Târgul de carte Bookfest va fi autobiografia preşedintelui Germaniei, JoachimGauck.

Editura va continua în 2013 programul de încurajare a lecturii în rândul copiilor şi tinerilor prin seria Cărţile copilăriei, în care urmează să apară în curând volume precum Cei trei muschetari, Alice în Ţara Minunilor, Peter Pan, Sherlock Holmes. Colecţia cuprinde repovestiri după romane clasice care nu ar trebui să lipsească din nicio bibliotecă.

După ce, în 2012, lansarea volumului Scrisorar de Mihail Şişkin a înregistrat un mare succes, editura pregăteşte pentru a doua parte a anului 2013 o nouă carte scrisă de acelaşi autor, considerat a fi cel mai inovator scriitor rus contemporan. Părul Venerei de Mihail Şişkin este considerat cel mai bun roman al scriitorului, tradus deja, în doar doi ani de la apariţie, în ţări din toată lumea.

Back to top