Toamna 2024 aduce la Grupul Editorial Trei apariții excepționale din ficțiune și nonficțiune, titluri de referință în psihologie, cărți noi ale autorilor români, dar și volume pentru cei mai tineri cititori.
În colecția Fiction Connection vor apărea în curând: Melissa da Costa – Un soi de fericire, Elodie Harper – Casa cu ușa de aur, laureatul Premiului Goncourt 2023 – Veghind asupra ei de Jean-Baptiste Andréa, un nou roman de Guillaume Musso – Altcineva, Lacuna – Barbara Kingsolver, un nou volum de Katelyn Doyle – Încă o poveste stupidă de dragoste și Suferințe morale – Christie Watson. Tot în acestă toamnă urmează să apară un nou titlu de Pascal Bruckner – Sufăr, deci exist. Portretul victimei ca erou. Iubitorii de crime se vor delecta cu noi titluri semnate de Paula Hawkins – Ora albastră, volum care va fi publicat odată cu lansarea internațională (29 octombrie), Robert Galbraith – Mormântul fugar, Tracy Sierra – Pânda de noapte, Liza Marklund – Muntele furtunii (vol. 3 din seria Cercul polar), Jo Nesbø – Legături de sânge (continuarea romanului Regatul), Camilla Lackberg – Visuri de bronz (vol. 3 din seria Faye), Henrik Fexeus – Sacrificiul.
Imprintul Anansi. World Fiction se îmbogățește cu noi titluri. În Anansi. Contemporan vor apărea: o nouă traducere de Claire Keegan – Foster, Ahmet Altan – Dragoste în vremea revoltelor (volumul 2 din Cvartetul otoman), Mihail Elizarov – Bibliotecarul, Jean Baptiste del Amo – Fiul omului, Carsten Jensen – Noi, înecații, Jessica Au – Cold enough for snow, Richard Powers – The overstory, Jon Fosse – Un nou nume. Septologie VI-VII, Neige Sinno – Triste tigre, Alex Christofi – Dostoievski îndrăgostit, George Saunders – O partidă de înot în lac, prin ploaie. În Anansi. Ego va fi publicat un nou volum de eseuri de Joan Didion – Spre Betleem, agale, iar iubitorii Anansi. Clasic vor putea citi în traducere Elsa Morante – La storia sau Tove Ditlevsen – Trilogia Copenhaga.
Autorii români care îmbogățesc portofoliul nostru în această toamnă sunt Bogdan-Alexandru Stănescu – Soarele negru, Marin-Mălaicu Hondrari – Clandestin, dar și cei care au deja cărți la precomandă pe site-ul edituratrei.ro: Petronela Rotar – Totul e în regulă în mine și în lume, Alexandra Rusu & Maria Tănăsescu – Femei la graniță. Ce ne scriem când nu ne citește nimeni și Ana Dragomir – Timpul posibilităților.
În colecțiile de psihologie ale Editurii Trei vor apărea titluri de interes profesioniști, dar și pentru publicul larg: volumul II din seria de autor Marie-Louise von Franz – Simboluri arhetipale în basme. Călătoria eroului, volumele Evadează, găsește iubirea. Ce ar trebui să știe toată lumea în timpul unei relații abuzive și după aceasta de Craig Newman, Secrete si sinceritate. 100 de întrebări despre intimitate de la copii și adolescenți de Simona Nicolaescu, Mitul terapeutului netulburat. Viața privată, practica profesională de Marie Adams, Creanga de aur de James George Frazer, Ce vor femeile? Dorință, putere, dragoste și dezvoltare de Maxine Mei-Fung Chung.
Toamna aduce și alte cărți interesante de nonficțiune: Michio Kaku – Supremația cuantică. Cum va schimba totul revoluția computerelor cuantice, Siddhartha Mukherjee – Cântecul celulei. O explorare a medicinei și a ființei umane reînnoite, Victor Gaetan – Ambasadorii lui Dumnezeu, The blue machine de Helen Czerski și Vremea magicienilor de Wolfram Eilenberger.
În colecția de Istorie vor fi publicate titluri de Simon Sebag Montefiore – Lumea. O istorie de familie, Katja Hoyer – Dincolo de Zid: Germania de Est, 1949 – 1990 și Peter Frankopan – Pământul transformat.
În zona de self-help și stil de viață sănătos, cititorii vor putea găsi: De ce visăm? de Rahul Jandial, Renunță la tăcere. Spune ce gândești, dezlănțuie-ți talentul și trăieste-ți viața din plin de Elaine Lin Hering, Metoda Timeboxing. De ce e bine să faci câte un singur lucru odată de Marc Zao-Sanders și Această carte iti poate salva viata. Sfaturi de sănătate de zi cu zi pentru a te îngrijora mai puțin și a trăi mai bine de Dr. Karan Rajan.
Cei mai mici dintre cititori vor fi întâmpinați cu noutăți în colecțiile PanDa (care are o nouă pagină pe Instagram!) și Literati ale Editurii Pandora M: Mauri Kunaas – Fantomele colorate de la Pippendorf, Julia Donaldson – Bine ai venit pe lume, cărți de activități cu Mog, Pettson și Findus, Dr. Edith Eva Eger – Balerina de la Auschwitz, apariții noi în colecția Cine, ce, unde…? – Cine a fost Ecaterina cea Mare și Cine e Ronaldo? dar și cărți perfecte pentru serile dinaintea Crăciunului!
Tinerii cititori vor avea parte de un nou layout al colecției Young Adult de la Pandora M, care le aduce titluri ale autorilor Laura Nowlin – Dacă i-aș fi spus, Alice Oseman – Solitaire, Leigh Bardugo – The familiar, Brianna Bourne – Timpul care ne-a mai rămas și Morgane Moncomble – O toamnă ca să te pot ierta.
Pentru mai multe detalii vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru și să ne fiți alături pe blog și pe conturile de social media, unde vă vom ține la curent cu toate noutățile, precum și cu evenimentele toamnei.