Topul vânzărilor editurii Litera la Gaudeamus 2011

Topul vânzărilor editurii Litera la Gaudeamus 2011

Chiar dacă editura Litera este cunoscută mai ales pentru dicționarele, enciclopediile, cărțile educative și colecția BPT, la Gaudeamus 2011 a reușit să își impună poziția de publisher remarcabil de ficțiune.

Cele mai apreciate titluri din colecția de ficțiune Premium au fost: O zi de David Nicholls, Clopotele de Richard Harvell, Vieți secrete de Tatiana de Rosnay, Să tai în piatră vie de Abraham Verghese și Se numea Sarah de Tatiana de Rosnay

În colecțiile Thriller și Bestseller internațional, vedetele au fost: Regatul de Clive Cussler, Vecinul de Lisa Gardner, Legea Răzbunării de Cristopher Reich, Moștenirea Stonehenge de Sam Christer, Podul spionilor de Giles Whittell, Războinicii lui Hitler de Guido Knopp, Profețiile Maya pentru 2012 de Gerald Benedict.

Copiii au optat pentru aceste titluri: Moș Crăciun pribeag sosește, Aventurile spiridușului Valentin, Circul Bambini, ABC-ul curajului și Vrăjitorul din Oz. Iar adolescenții au crescut vânzările pentru Pasiune de Lauren Kate, O zi din șapte de Lauren Oliver, Legăminte de Ally Condie, Albastru de safir de Kerstin Gier, EON, ochiul dragonului de Alison Goodman.

Biblica. Atlasul Bibliei, un volum remarcabil, a avut vânzări excelente, fiind urmată în lista de nonficțiune de Top Zece București, Meniul perfect de Gordon Ramsay, 1000 evenimente care au modelat lumea și Ghidul călătorului.

Back to top