Psihologul Gigi Ghinea isi lanseaza prima carte la IBU Publishing

IBU Publishing House lanseaza sambata, 16 aprilie, ora  17.00 in cadrul Targului de carte Bookland (Afi Palace Cotroceni) cartea Cum m-am vindecat de nefericire, semnata de psihologul Gigi Ghinea.

Alaturi de autoare vor vorbi: Alice Nastase, redactor-sef al revistei Tango, jurnalista Irina Cordoneanu si Matei Georgescu, conferentiar universitar si psihanalist.

„Cartea este o marturisire a unei experiente traite personal, este o exprimare sincera a fiintei, libera de toate mastile unor roluri sociale sau profesionale. Impartasesc aceasta experienta a trezirii mele ca pe un dar celor ce au nevoie de ea. Totul se intampla din iubire. Iubirea de oameni, de semenii mei.”

Prin aceasta curajoasă confesiune, Gigi Ghinea ne deschide o noua perspectiva asupra fericirii, vazuta ca un act de vointa si pornind de la constientizarea resurselor interioare de a fi fericiti.

Licentiată in psihologie si absolventa a unui masterat de psihoterapie analitica, Gigi Ghinea are o indelungata experienta in acest domeniu. Este cunoscuta mai ales pentru  prezenta la numeroase emisiuni de radio si televiziune.

Back to top