Vintage – Oldies, but Goldies: la Kilipirim

Vintage – Oldies, but Goldies: la Kilipirim

Kilipirimul de anul acesta propune cititorilor, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă, toate aflate sub motto-ul Vintage – Oldies, but Goldies. Acolo vă invit pe 2 noiembrie, de la ora 18.00, la o discuție interesantă despre vremurile trecute și despre ce păstrăm sau ce împrumutăm din bunele obiceiuri ale bunicilor.

Simplitatea, eleganţa, exprimarea corectă, lectura în familie sînt doar cîteva din temele abordate. La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare A Noua Dimensiune, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în 2005 şi ajuns la cel de al VIII-lea an de existenţă, Kilipirim este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din capitală. Nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte, evenimentul a atras, de-a lungul celor 15 ediţii, peste 250.000 de vizitatori.

Organizat în cadrul Galeriei Dalles și deschis de la 10.00 la 20.00 în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, Kilipirim reprezintă o ocazie unică pentru bucureștenii iubitori de lectură de a achiziţiona cărţi la prețuri prietenoase.

Back to top