Garfield, supărare mare

Garfield, supărare mare

L-am descoperit pe Garfield cel din cărțile cu benzi desenate acum vreo doi ani. Mi se pare foarte amuzant, sarcastic, deștept și…cam pofticios. Acum, pentru că am și eu o pisică, pe Tara, pot să vă spun că unele dintre mutrele și privirile ei parcă seamănă cu ale lui…Dar să vă spun despre una dintre cărțile Garfield scrise de Jim Davis, Supărare mare. Personajele sunt Garfield (evident!), Odie  – un cățel beagle cam prost (Garfield zice!) și John, stăpânul lor.

IMGÎn famila Arbuckle se îmtâmplă mai mereu câte ceva, viața ei e plină de surprize. De data asta, Garfield este alături de John când acesta nu reușește să invite o fată în oraș, nu acceptă lesa de cauciuc și se enervează când vede că stăpânul apreciază că Odie e ascultător. Însă cea mai amuzantă parte e cea în care Garfield e pus la dietă, pentru că e atât de gras că nu mai poate face multe lucruri și ajunge să fie coborât din copac de pompieri. Așa apar sfaturile lui Garfield pentru cei care țin dietă, care sună cam ciudat:

  1. Nu lăsați nimic pe mai târziu – mâncați tot o dată.
  2. Potriviți cântarul să arate cu 5 kg mai puțin.
  3. Înconjurați-vă de persoane mai grase ca voi….etc.

De când îl cunosc pe Garfield, mă întorc cu drag la el și chiar am ținut minte unele replici de-ale lui, pe care le repet, spre disperarea familiei…mele.

Pentru o viață sănătoasă, consumați Garfield! 🙂

Back to top